top of page

Nosaltres

ELS BARLOU som una companyia formada per tres habituals de l'escena circense catalana.Boni, Dani “Patillas” i Miner, de trajectòries hiperbòliques (Boni & Caroli, Els Galindos, Els Gingers, Els Elegants, etc), hem unit les nostres forces per oferir-vos una petita bogeria.

 

La nostra primera producció és SET UP, un espectacle a vessar de l'humor del que fem gala des de fa uns quants anys. Amb la complicitat artística de Piero Steiner i Manu Sembély ho hem amanit amb un toc diferent.

 

Aquí teniu el resultat: un espectacle fet a mà, amb molt afecte i treball. Després de 2 anys de gira, estem comprovant que el públic ho gaudeix tant com ho fem nosaltres.

Dani Cercos “Patillas”

Artista de Circ des de fa més de 20 anys, centrant-se en les técniques del malabarisme i del pallasso, ha actuat per tot el mon amb diferents companyies com Malabarlos, Los Galindos, Los Gingers o Cía. LP, amb les quals ha obtingut diferents premis en diversos festivals internacionals. És membre actiu de Pallassos Sense Fronteres.

DANI.png

Miner Montell

Pallasso des de fa 25 anys, ha actuat en festivals dels cinc continents amb companyies com Los Galindos, Tilt!, Els Comediants i Chapertons. És professor de pallasso de l'escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona i ha dirigit més d'una vintena d'espectacles, alguns d'ells premiats dintre i fora del país.

MINER.png

Jose Hernández “Joselito

Artista de Circ des de fa 37 anys, membre de les companyies Boni & Caroli, La Familia Ramírez i Elegants. Ha realitzat tres espectacles com a solista i ha dirigit diverses produccions, entre les quals destaca “LaTroupe, Circ a tot ritme” en el Teatre Nacional de Catalunya.

Ha actuat en numbrosos països i ha estat premiat en diversos festivals i programacions.

BONI.png
bottom of page