top of page
Cielo

Procés creatiu acompanyats de Torrents d'Art

Després de formar part de molts espectacles d’humor blanc (humor per l’humor) teniem ganes de fer un amb missatge. El tema escollit, el fons, és la salut mental. I la safata on es serveix, la forma, és la relació entre dos personatges -un d'ells afectat per una gran apatia- i els esforços de l'altre -esclau de l'optimisme normatiu- per treure'l d'aquest estat.

El març passat vam començar la nostra col.laboració amb Torrents d'Art, el programa impulsat per l'Àrea de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

Gràcies a ellxs vam continuar els nostres assajos a l'Ateneu Familiar de Sant Boi, un lloc amb molta història de la ciutat on, amb l'espectacle a mig cuinar, vam fer unes mostres per a usuarixs i professionals del programa (de les branques de teatre i art tèxtil)

Aquests passis van ser molt interessants per a nosaltres, doncs, en acabar, intercanviàvem sensacions. Nosaltres explicavem amb més detall les nostres intencions i ellxs comentaven el que percebien i contribuïen amb impresions i idees que ens aportaven material per continuar la creació. Va ser molt satisfactori veure que no anavem desencaminats i poder fer creixer l'espectacle amb aquesta col.laboració.

A més,  els/les usuarixs del taller d'art tèxtil, van confeccionar part del vestuari i de l'escenografia de l'obra, també fruit de l'intercanvi d'idees.

Finalment, i com a colofó, vam realitzar una funció el dia 5 de maig als jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Deu per als/les usuarixs i joves voluntarixs que durant tot l'any havien col.laborat amb el centre.

Tot plegat, una experiència molt enriquidora. D'aquelles que deixen petjada.

bottom of page